Villa bérlés

Csapatban az erő

Olyan helyet keresel munkatársaidnak, ahol egyszerre tudnak lelassulni, pihenni, naplementébe nyúlóan beszélgetni vagy ahol nagyokat tudtok játszani, közösen borozgatni, túrázni,  hajnalba nyúlóan a tábortűz mellett énekelni, táncolni? 
 
Nem kell választanod, mert a Villa mindkét fél igényeit kielégíti egyszerre!
 
Csapatépítő csomagajánlatunk részeként a ház min.2 éjszakai tartózkodás esetén bérelhető, reggelivel, kültéri fűtött hydromasszázs medence és dézsafürdő használattal. Plusz felár ellenében játékmesterünk a helyszínen vár benneteket, csapatépítést segítő kreatív és izgalmas játékokkal, melyeket szép idő esetén akár a 24 méteres saját balatoni panoráma udvarunkon is bonyolítható. Az este során 3 fogásos ínycsiklandozó és tartalmas vacsorával zárjuk mindennap, helyi gazdák (dél-balatoni pincészetek) boraival és házi sör különlegességekkel.
A két éjszakás foglalás miatt másnap nem kell sietni, lassuljatok le, élvezzétek a kivételes panorámát, a hullámok hangját, napozzatok, olvassatok, beszélgessetek tovább kedvetekre. 
 

Igényelhető plusz szolgáltatás: 

– csapatépítő játékos foglalkozás, borkóstoltatás, masszázs, vacsora asztal dekoráció, piknik kosár, vezetett túrák a környéken.

Csapatépítő programok

Óriásfestmény

Örökítsük meg egy óriási festményben a balatoni panorámát! Igen ám, de ez nem is olyan egyszerű. A csapatok különböző információk birtokában vannak, és más-más eszközkészlettel rendelkeznek. Ahhoz, hogy minden csapat sikeresen megfesse a saját részletét a festményből, eredményesen össze kell dolgozzanak. A végeredmény pedig nem csak egy tanulságos, csoportdinamikát is fejlesztő, közösen eltöltött pár óra, hanem egy örök emlék is egyben. Illesszétek össze a festményeket, és csodáljátok alkotásokatat az iroda falán.

Gránit terem - szabadulószoba

Ajjajj! Egy bank Gránit termében ragadtatok egy bankrablás alkalmával. Dolgozzatok egy csapatként, hogy megakadályozzátok a bank kifosztását, és kimeneküljetek a többi fogollyal egyetemben. Kik lehetnek a tettesek? Milyen indítékkal? Milyen szabadulási lehetőségek állnak rendelkezésetekre? Haladjatok lépésről-lépésre, nyomról-nyomra, és szabaduljatok ki ebből a szorult helyzetből!

Vacsoracsata

Mutassátok meg, melyik csapat mozog rutinosabban a konyhában! A feladatotokat a nap korábbi részén felfedjük nektek, ugyanis a csapatok dönthetik el, hogy mit szeretnétek főzni, és ahhoz milyen alapanyagokra van szükségük - bevásárló listát kell írjanak. A program kezdetére ezeket beszerezzük nektek, és indulhat is a főzőcskézés. Ahhoz viszont, hogy a csapattagok igazán összehangolódjanak, nekünk is lesz egy-két szavunk: hogy osztjátok meg magatok között a munkát, ha egy ideig valakinek hátra van kötve a keze, vagy valaki nem beszélhet? Igazi csapatmunkára van hozzá szükség! A kemény munkáért járó jutalom pedig az ínycsiklandó, házi készítésű vacsora. Egészségetekre!

Játékmesterünk a YOUnik Kreatív Műhely 

Születésnap, Ballagás, Lánykérés, Eljegyzési vacsora?

Megannyi ünnep, ahol a család együtt ünnepelhet!
 
Nincs ez másként a villában sem! Örömünkre évről-évre egyre többen választjátok a pihenéssel egybekötött ünneplést. Az 54 nm-es reggeliző termünkben, a teraszon ill-. a zárt, kivételes panorámával büszkélkedő udvarunkon is örömmel terítünk nektek ünnepi találkozók alkalmával.
 
Catering szolgáltatónk 3 féle menüjavaslata szabadon variálható, kiegészíthető ill. kombinálható, hogy mindenki a saját ízlésének megfelelő ételt kapja. Gyermekekre is gondoltunk:  etetőszékkel, udvari játékokkal és a gondozásukat segítő szobai bekészítésekkel (kiságy, fürdőkád, leesésgátló).
A csomag min. 2 éjszaka tartózkodás esetén igényelhető: 
– bőséges, magasan értékelt reggeli minden nap
– 3 fogásos ünnepi vacsora, tortával 
– pezsgős koccintás 
– udvari jakuzzi és szezonban dézsafürdő használata a teljes tartózkodás alatt 
 
 
Igényelhető plusz szolgáltatás: 
– borkóstoltatás, animátori program gyerekeknek, masszázs, vacsora asztal dekoráció, piknik kosár

Forgatási helyszín, termékbemutató, sajtótájékoztató, média esemény?

Magas minőségű alapanyagokkal épített villa környezet, gondozott és zárt udvar, 24 méteres privát balatoni partszakaszunk kiváló helyszínül szolgálhat film forgatások, média események alkalmával.

Kedves Vendégeink!

A foglalási rendszer jelenleg fejlesztés alatt áll, ezért ebben az időszakban a közvetlen elérhetőségek egyikén tudják foglalási igényeiket intézni, melyet a Kapcsolat menüpontra kattintva találnak. Köszönjük a megértésüket!

Üdvözlettel, a Gránit Villa munkatársai